设计师将长凳引入房屋。长凳从门延伸到高架区域。黑色物体是鞋柜。斜坡引导游客进入起居室。设计师拆掉一个房间的墙壁,交换居住区和书房(现在是高架平台)。因此,用户可以充分利用视野和自然光照,在高架区域一起喝咖啡或聊天。
The designer introduces the bench into the house. The bench elongates from the door to elevated area. Black object is shoes cabinet. The slope guides visitors into the living room. The designers tear down the wall of one room, and exchange the place of living area and study room (elevated platform now). Therefore, the users can make the best of use the view and natural illumination, have a coffee or chat together in the elevated area.
高架区旁边是起居室。设计师使用大理石墙隔开客厅和用餐区。即使没有任何工艺,大理石本身也可以呈现净化的美感。此外,除了DVD播放机的空间外,这个主墙上没有其他装饰,以免分散用户分散电视的注意力。电视墙的宽度不会阻挡外部的视野和自然光照。
Next to the elevated area is the living room. The designers use marble wall to partition living room and dining area. Marble itself can present the beauty of purify even without any process.。Furthermore, except for the space for DVD player, there is no other decorations on this main wall in avoid distracting the users from watching television. The width of the TV wall is would not block the view and natural illumination from outside.
第二个主墙是玻璃柜。存储和显示的功能是必需的,因此设计人员需要找到将它们组合在一起的方法。然后,设计师提出了一个想法,即不同的眼镜可以满足这一要求。磨砂玻璃可以消除杂乱的视觉感受,透明玻璃是诱导显示收集。另一方面,选择蓝宝石吊灯和圆形餐桌,以柔化矩形玻璃柜带来的更硬的视觉效果。此外,圆桌易于移动,增加了移动的灵活性。
The second main wall is the glass cabinet. The function of storage and display is required, so the designers need to figure out a way to combine them together. Then, an idea comes up with the designers' mind that different glasses can satisfy this requirement. Frosted glass can remove clutter visual feeling, and clear glass is inductive to display collection. On the other hand, sapphire pendent light and round dining table were chose in order to soften the stiffer visual effect brought by rectangular glass cabinet. Also, round table is easy to move, increasing the flexibility of mobility.
关于照明,设计师使用墙壁装饰灯而不是使用嵌入式灯光,使过道看起来像艺术画廊中的侧面。因此,房子里的居民可以生活在简单而优雅的环境中。
Regarding to the lighting, instead of using embedded light, the designer uses wall fitting light to make the aisle looks like a lateral in art gallery. The residents in the house can, hence, live in simple but elegant environment.
风格倾向
现代简约 
关键词
艺术感 

陈婷亮

Ganna Design 创办人

快速回复 返回顶部 返回列表